Parquing Reino de León Pancarta Euro CC 2017
Panorámica parquing
Inauguración Euro CC 2017 Inauguración Euro CC 2017

Apreciats companys/es autocaravanistes,

És una gran satisfacció que el nostre club, el LLEURE CAMPER CLUB CATALUNYA, el qual tinc l´honor de presidir, sigui l´amfitrió de la 40º trobada internacional autocaravanista “EUROCC2017 LEON”, patrocinat per la “Fédération internacional des Clubs de Motorhomes” (FICM)

Som conscients del repte al qual ens enfrontem i l´envergadura de l´esdeveniment, per la qual cosa posem tota la nostra feina i una gran il·lusió perquè sigui una bona festa de la qual tots en gaudim i recordem força temps.

Disposem per fer-ho possible amb un lloc privilegiat, la mil·lenària ciutat de “LEON”, que ella sola complaurà la nostra il·lusió i a més el període de la trobada coincideix amb les festes de Setmana Santa, reconegudes arreu com “d´interès turístic”. Així doncs, ens espera una formosa ciutat plena d´animació. Seran un dies força especials, plens d´activitats.

Vull agrair a l´Alcalde D. Antonio Silván Rodríguez tota la col.laboració que ens ha ofert amb el seu equip de govern, perquè el nostre esdevenimen 40 EUROCC 2017 LEÓN pugui fer-se realitat i resulti una gran festa.

Ens veurem ben aviat a León.

Francisco Prieto Ramos

Presidente

Lleure Camper de Catalunya