Parquing Reino de León Pancarta Euro CC 2017
Panorámica parquing
Inauguración Euro CC 2017 Inauguración Euro CC 2017

És un plaer donar la benvinguda els membres de la “Fédération Internationale des Clubs de Motorhomes” (FICM) i en especial al club autocaravanista organitzador, el Lleure Camper Club Catalunya, per haver escollit la ciutat de León per a celebrar el 40 EUROCC2017. És un orgull que León sigui la primera capital de província que acull aquest important esdeveniment autocaravanista. Estic segur que Lleó i els lleonesos no us defraudaran.

No es podia haver triat millors dates per visitar aquesta ciutat, en plena Setmana Santa; uns dies en els quals podreu gaudir de les seves processons, cultura, patrimoni, gastronomia, monuments i, sobre tot, de la seva gent. Heu de saber que la nostra Setmana Santa està reconeguda d´ Interès Turístic Internacional pel seu patrimoni artístic, tradició, fervor i esperit de conservació.

Arribeu a León des de punts diferents d´Europa, a una ciutat que la Unesco ha reconegut com a “Bressol del Parlamentarisme” i que aquest any 2017, celebra el mil·lenari del Fur de León, les 48 disposicions promulgades el 2017 pel rei Alfons V que són considerades el primer escrit que recull els drets fonamentals dels ciutadans en la historia d´Europa.

El seu passat i la seva història, convertiren León en un regne enmig de cultures, avalant el tarannà dels lleonesos, que reben sempre amb els braços oberts tots els visitants.

Us convido a gaudir plenament d´aquesta setmana en la qual León és casa vostra, una ciutat per viure i conèixer, vagarejar i assaborir, una ciutat per sentir-la i gaudir-la.

Antonio Silván Rodríguez

Alcalde de León