park4night    Bodegas VDL    Autosuministros Vic    Diputación de León    Caravanas Cerdanyola    Ayuntamiento de León    Area Bellvei    Camper Ràpid    EmpordArea    Buena Ruta    France-Passion    Alfareria Esteban y Mª Teresa    Gran Jonquera    Escudero Supermercats    Paso Honroso    Ezequiel Embutidos y Jamones       MV Aseguradores    Area Control    Hostal San Marcos    Felix Articles de Neteja    Proconsi    Disfraces Gil y Carrasco    León de cerca    León Pass    León Centro    Reimo    Oyster    Bar Moran    Ediciones Peldaño    Yakart Autocaravanas    España Discovery    Ambiti      

 

 

REGLAMENT 40 EUROCC - LEÓN 2017 - ESPANYA


1. Inscripcions:

Termini d´inscripcions a Secretaria EUROCC 2017 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
de l'1 de gener 2017 al 28 de febrer 2017

Les inscripcions es faran efectives per rigorós ordre d'arribada i dins del límit de les places disponibles:

• 40 EUROCC-LEON 2017 : 500 autocaravanes /1.000 persones, sopar de gala en un restaurant (monument històric)

• PROLONGACIÓ : màxim 150 autocaravanes - 300 persones

En cas de superar la quota, s'enviarà immediatament un avís als clubs/federacions afectades.

La inscripció a l'esdeveniment 40 EuroCC a León és indispensable per a la participació al sopar de gala i/o a la setmana de prolongació.

França: La inscripció al 40 EUROCC, al sopar de gala i a la prolongació s'efectuarà directament a la FFACCC, a qui s´ha de remetre el seu formulari d'inscripció degudament emplenat. Cada setmana, la FFACCC transmetrà les inscripcions rebudes a l'organitzador.

Important : el pagament de la inscripció es farà individualment per cada afiliat en el compte bancari de l'organitzador, en un termini màxim de 8 dies a partir de la data d'inscripció, amb indicació del nom, nombre d'afiliat i el nom del club.

Altres països: La inscripció al 40 EuroCC, al sopar de gala, a la prolongació i el pagament han de fer-se obligatòriament a través del seu Club o Federació. Cada setmana, els Clubs i Federacions transmetran les inscripcions a la Secretaria EUROCC i faran el pagament corresponent per transferència bancària al compte de l'organitzador.


Dades bancàries:

Banc: BANC SABADELL

Adreça completa: Marquesa Castellbell, I- 08980 Sant Feliu Llobregat - Espanya

Titular del compte: LLEURE CAMPER CLUB CATALUNYA

Compte: IBAN ES60-0081-0341-1400-0130-9739

BIC: BSABESBB


L'organitzador enviarà el més aviat possible una confirmació de les inscripcions i dels pagaments als clubs/federacions i si és possible per mail directament als interessats.

Tota inscripció incomplerta i/o no pagada en la seva totalitat i/o rebuda a la Secretaria EUROCC després del 28 de Febrer no serà vàlida.

L'organitzador no accepta cap pagament per xec ni per targeta de crèdit.

No s'accepta cap inscripció individual enviada a l'organitzador. Cap possibilitat d'inscripció al sopar de gala o a la prolongació serà possible després de l'arribada al EUROCC, excepte en substitució d'una anul·lació.

2. Cada club/federació establirà la seva pròpia llista d'espera i avisarà a l'organitzador perquè pugui gestionar les eventuals anul·lacions de la millor manera possible i no deixar cap plaça vacant.

3. Anul·lació: Únicament una anul·lació degudament justificada i remesa a la Secretaria EUROCC serà acceptada. En cas de reemborsament, per a tots els països, s'efectuarà tal com es va rebre el pagament, mitjançant una penalització i la deducció de les despeses bancàries:

• 35 € del total pagat per a tota anul·lació abans del 20 de Febrer 2017 ( inscripcions tancades)

• 50 % del total pagat per a tota anul·lació abans del 10 de Març 2017

• 75% del total pagat per a tota anul·lació entre el 10 i el 30 de Març 2017

• Després d'aquesta data, cap anul·lació donarà dret al reemborsament.

4. Els participants que per negligència, retard o bé omissió, no es presentin al EUROCC o bé a la prolongació, o bé a l'hora indicada per a les excursions/activitats, no tindran cap possibilitat de recuperar-los.

5. Confirmació per mail/ o correu: màxim el 4 de Març 2017 als clubs/federacions i/o als interessats amb informacions per a l'arribada (adreça exacta espai EUROCC, coordenades GPS, fitxa amb el nombre de participant i emplaçament pàrquing), amb informacions de pàrquings/àrees de serveis i càmpings a les ciutats o pobles amb proximitat a León. Segons el cas, els clubs/federacions transmetran als seus afiliats inscrits que no tenen adreça e-mail.

6. En acostar-se al lloc del EUROCC, col·locar la fitxa d'inscripció i la placa blava FICM* (a comprar al seu club/federació, o bé eventualment a l'arribada) en el parabrisa. En el lloc del EUROCC, el conductor seguirà estrictament les indicacions dels colocadors i respectarà les normes. Els participants seran agrupats per països i clubs.

ARRIBADA Al 40 EUROCC Dilluns 10 d'Abril 2017 de 10 a 18 h
Dimarts 11 d'Abril 2017 de 10 a 14 h
SORTIDA DEL 40 EUROCC

El Diumenge de Pasqua (16 d'Abril) 15h pàrquing tancat

Arribar sense aigües grises i negres i ple d'aigua neta. A l'espai EUROCC, el buidatge dels WC i de les aigües usades es farà SENSE desplaçament de les autocaravanes. Possibilitat d'aprovisionament d'aigua. No hi ha connexió elèctrica (excepte en cas de necessitat absoluta para la recarrega elèctrica, sota la responsabilitat del propietari de l'aparell, per a cadira de roda o similar). Evitar utilitzar grups electrògens entre les 21h i les 8h.

Les invitacions o bé aperitius intra o inter-clubs han de fer-se fora dels horaris de les activitats EUROCC, i els horaris previstos es comunicaran amb anterioritat a l'organitzador.

Mesures de seguretat:

La identificació 40 EUROCC - LEÓN 2017 és OBLIGATÒRIA sempre, en el lloc i en els desplaçaments, visites a la ciutat i demés.

Els gossos han d'estar lligats i la femta ser recollida en bosses i dipositades en les escombraries. Els gossos o bé altres animals de companyia no estan admesos en els edificis ni en els mitjans de transport. Prohibit fer barbacoa o utilitzar aparells de guisar a l'exterior.

Evitar, si es possible, portar un remolc, el centre de la ciutat està a 400 m. Els remolcs eventuals no estaran potser aparcats al costat del seu vehicle.

En cas de comportament inadequat, es cridarà l'atenció i en cas de reincidència, es demanarà marxar immediatament sense tenir dret a cap reemborsament.

L'organitzador no és un prestatari de servei, el treball es realitza per voluntaris i l'esdeveniment es gestiona « en bon pare de família ». No se'ls pot tenir per responsables civilment de la possible modificació del programa anunciat. Refusa qualsevol responsabilitat en cas de robatori, degradació o accident de qualsevol tipus que pogués ocórrer en el lloc del EUROCC o durant qualsevol activitat, durant les visites o els desplaçaments, o durant la prolongació.

Hi haurà una permanència en la Recepció EUROCC. L'horari està per determinar, depenent de les activitats en el lloc i a la ciutat.

NO S'OBLIDIN CONSULTAR CADA DIA
ELS PANELLS INFORMATIUS EN RECEPCIÓ

n.b.: El programa i els horaris poden variar segons les disposicions de la ciutat de León.